Super zena - Praktični NLP

Datum

29. oktobar 2016.

Mesto

Crowne Plaza Beograd

Ukupno učesnika

150

Trajanje

210min


  SUPER ŽENA u Hotelu Crowne Plaza Beograd

  Da li ti se dešava da se jako vežeš i na kraju budeš povređena? To ti stvara poteškoće pri nalaženju partnera, kao i u vezi? Shvataš da bi tvoj ljubavni život mogao da bude bolji?

  Seminar “Super Žena – Ljubav” je prava prilika da konačno preokreneš stvari. Da bi to uspela, potrebno je da, pre svega, veoma dobro razumeš ljubav. Te stvari se ne uče u školi i zato ćemo se na seminaru baviti isključivo temom ljubavi i ljubavnih veza.

  Imaćeš priliku da saznaš kako tačno ljubav funkcioniše, zašto se zaljubljujemo, kako da se postaviš pre nego što uđeš u vezu s nekim, kako da nađeš i odabereš pravog partnera, kako se ponašati u samoj vezi i kako povećati šanse da ona traje; i na kraju, kako “preživeti” raskid i šta nakon što se raziđemo sa partnerom.

  Hvala što se interesuješ / nadam se da ću i ja tebe upoznati

  Moje ime je Dušan i imam dve velike ljubavi – ljubav prema ljudima i ljubav prema rečima. Zbog toga sam posvetio svoj život spajajući te dve stvari kroz psihologiju, edukaciju i pomoć ljudima da prevaziđu teške periode u životu.

  Vlasnik sam i osnivač Centra za Edukaciju „Novi Ja“. Sertifikovan sam od strane dve vodeće svetske NLP Asocijacije (IANLP i IN-NLP) kao NLP Practitioner i tvorac sam “Happiness Coach” metodologije.

  Od 2014. godine svoje znanje prenosim putem individualnih sesija, predavanja, radionica i pisanjem priručnika. Jedan sam od osnivača zajednice koja se bavi ličnim razvojem u Srbiji.

  Kroz individualne sesije, seminare i obuke koje organizujem prošlo je preko 450 ljudi i njihovi uspesi su ono što me ispunjava, inspiriše i pokreće.

  Atmosfera sa prethodnog seminara

  Slike su super. Kakvi su utisci učesnika?

  Utisci učesnika / iz anonimne ankete na kraju seminara

  [testimonials_grid theme=”default_style” cols=”3″ responsive=”1″ testimonials_per_page=”10″ paginate=”0″ count=”10″ orderby=”date” order=”ASC” hide_view_more=”1″ show_thumbs=”1″ equal_height_rows=”1″ show_rating=”stars”]

  Koji je program seminara i koliko traje?

  KOTIZACIJA / izaberite paket po sopstvenoj želji

  OSNOVNI

  20

  Učešće na seminaru
  Kafe pauza
  Propratni materijali
  Pokloni sponzora

  LJUBAV

  30

  Učešće na seminaru za DVE OSOBE
  Kafe pauza
  Propratni materijali
  Pokloni sponzora

  VIP

  100

  Učešće na seminaru
  Kafe pauza
  Propratni materijali
  Pokloni sponzora
  BONUS: Individualna sesija
  BONUS: Večera u restoranu sa organizatorima
  BONUS: Besplatno učešće na narednom seminaru

  PRIJAVI SE SADA / broj mesta je ograničen

   NAJČEŠĆA PITANJA /pronađite odgovore koje tražite

   Paket "Ljubav" podrazumeva dve ulaznice za seminar Super Žena - Ljubav. Povedite drugaricu, momka, devojku, bilo koga za koga mislite da će mu biti korisno da čuje seminar na temu ljubavi.
     Da, oba pola mogu učestvovati na seminaru.
   Ukoliko odaberete paket koji uključuje individualnu sesiju, Dušan će vas lično kontaktirati i tada ćete se dogovoriti oko termina i mesta održavanja sesije.
   Nakon što se prijavite, na e-mail će vam stići popunjena uplatnica. Sa podacima iz uplatnice, uplatu možete izvršiti u bilo kojoj pošti ili banci.

   Sponzori seminara